Kaihtimet

Nämä kaupat ovat erittäin haluttuja ihmisten keskuudessa

Couponcodes.fi logo

Me Couponcodes.fi:llä olemme sitoutuneet varmistamaan, että säästät joka päivä, kun teet ostoksia verkossa. Tavoitteenamme on paljastaa joka päivä parhaat kuponkikoodit, kampanjat ja tarjoukset, yksinkertaistaa ostokokemustasi ja taata säästöt - sekä lompakossasi että ajassasi.

Osa Discountify

Autamme sinua säästämään rahaa, kun teet ostoksia verkossa. Asiantuntemuksellamme parhaiden alennuskoodien ja tarjousten löytämisessä varmistamme, että voit aina nauttia hyvistä tarjouksista. Etsitpä sitten vaatteita, elektroniikkaa, matkoja tai mitä tahansa muuta, meillä on lähes kaikki tarvitsemasi alennuskoodit!

Yhteistyökumppanimme

Säästä yli 100 yrityksessä

Yrityksessä Couponcodes.fi asiantuntijamme työskentelevät väsymättä joka päivä kerätäkseen parhaat tarjoukset yli 100 myymälästä . Pyrimme tarjoamaan sinulle aina ajantasaisimmat alennuskoodit ja tarjoukset , jotta voit jatkuvasti hyötyä uusimmista tarjouksista ja säästää rahaa ostoksilla. Keräämme alennuskoodeja verkkokaupoista Roxy, DUSK, Meritta Bra ja Pink or Blue.

Discountify toimii 40 maassa

Yli 20 000 kuukausittaista käyttäjää

Vierailijat säästävät 2 miljoonaa euroa vuodessa

Discountify:n historia

Vuonna 2014 Ikzegkorting.nl aloitti toimintansa alennuskoodien etsimisen, ja sen tavoitteena oli tarjota hollantilaisille huipputarjouksia. Kasvoimme tasaisesti, rakensimme luotettavan maineen ja annoimme arvokkaita alennuksia käyttäjiemme käyttöön.

Vuodesta 2019 alkaen aloimme levittää siipiämme kansainvälisesti. Käynnistimme portaalit Ruotsissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Saksassa, minkä ansiosta voimme tavoittaa laajemman yleisön ja auttaa entistä useampia ihmisiä säästämään rahaa verkossa.

Tämä askel kohti kansainvälistä laajentumista oli vasta alkua. Nykyään löydät kuponkisivustomme yli 40 maasta. Jokaisen uuden askeleen myötä pysymme uskollisina tehtävällemme auttaa ihmisiä säästämään kaikkialla maailmassa, ja tavoitteenamme on tulla luotetuksi alennusten ja tarjousten lähteeksi kaikkialla maailmassa.

Tehtävämme Discountify:llä on selkeä: pyrimme tekemään shoppailusta miellyttävämpää, edullisempaa ja kätevämpää kaikille.

Alankomaissa sijaitsevasta toimistostamme käsin työskentelevät asiantuntijamme etsivät internetistä parhaat tarjoukset ja alennukset. He tutkivat uutiskirjeitä, sosiaalista mediaa ja tietysti kauppojen omia verkkosivustoja. Aina kun alennuskoodi löytyy, voit olla varma, että olemme keränneet sen Couponcodes.fi-sivustolle.

Näiden toimien ansiosta kävijämme voivat säästää huomattavia summia rahaa. Tekoälyn yleistymisen myötä olemme myös omaksuneet nämä teknologiat. Lue alta lisää innovatiivisista lähestymistavoistamme.

Kuvakaappaus osoitteessa 2014

Sivuston ensimmäinen versio vuonna 2014

Kuvakaappaus osoitteessa 2017

Verkkosivuston uudelleensuunnittelu vuonna 2017

Kuvakaappaus osoitteessa 2021

Viimeisin verkkosivuston päivitys vuonna 2022

Miten autamme sinua säästämään rahaa?

Uusimmat alennuskoodit

Olemme sitoutuneet jatkuvasti keräämään ja jakamaan uusimmat alennuskoodit ja tarjoukset kerätä ja jakaa, jotta voit aina hyödyntää uusimmat tarjoukset.

Lomasäästöt

Olipa kyse pääsiäisestä, joulusta, äitienpäivästä tai mustasta perjantaista, jokainen erityinen alennusmyyntikausi saa huomiomme, sillä monet kaupat tarjoavat alennuksia näissä tilaisuuksissa.

Kuluttajakeskeinen

Sinä olet Discountifyssä etusijalla. Riippumatta siitä, mitä tuotetta etsit, pyrimme aina löytämään sopivan alennuskoodin suosikkikaupoistasi.

Eksklusiiviset tarjoukset

Joskus voimme tarjota eksklusiivisia alennuskoodeja, joita voit löytää vain meiltä, jolloin voit säästää vielä enemmän.

Käyttäjäystävällisyys etusijalla

Verkkosivustomme on suunniteltu käytettävyys ja nopeus mielessä, joten löydät helposti tarvitsemasi alennuskoodit. Teemme jatkuvasti parannuksia tämän varmistamiseksi. Emme koskaan lakkaa kehittymästä.

Vinkkejä säästämiseen

Paranna ostokokemustasi käytännöllisillä säästövinkeillämme, jotka auttavat sinua säästämään rahaa kaikissa ostoksissasi. Annamme sinulle vinkkejä siitä, miten voit säästää vakuutuksissa, ruokaostoksissa, lahjoissa ja tee-se-itse-tekemällä.

Säästöasiantuntijat AI = entistä enemmän ja parempia tarjouksia

Me Couponcodes.fi:ssä etsimme aina keinoja parantaa palveluitamme ja tarjota käyttäjillemme entistäkin parempia kokemuksia. Siksi hyödynnämme uusia tekoälytekniikoita asiantuntijoidemme apuna parhaiden alennuskoodien ja kampanjoiden löytämisessä ja jakamisessa.

Älykkäät hakualgoritmit

Tekoälyllä toimivat hakualgoritmimme haravoivat jatkuvasti internetiä löytääkseen ajantasaisimmat alennuskoodit, varmistaen, että olemme aina ajan tasalla uusimpien tarjousten kanssa.

Jatkuva parantaminen

Käyttämämme tekoälyjärjestelmät oppivat ja kehittyvät jatkuvasti, kun ne keräävät lisää tietoa ja tunnistavat kuvioita, minkä ansiosta alennuskoodien löytäminen on yhä tarkempaa ja kattavampaa.

Personointi

Integroimme kehittyneitä tekoälyteknologioita parantaaksemme jatkuvasti verkkosivustoamme. Näin varmistetaan, että näytettävät alennuskoodit ja tarjoukset ovat yhä merkityksellisempiä sinulle, ostajalle.

Ennustaminen

Ennustavan analyysin avulla voimme tunnistaa ostostrendejä ja ennakoida tulevia alennustapahtumia.

Asiantuntijatiimimme

Tiimimme koostuu yli 10 henkilöstä, jotka työskentelevät ahkerasti joka päivä eri puolilta maailmaa löytääkseen ja jakaakseen uusimmat alennuskoodit ja tarjoukset. Olipa kyse koodien tarkistamisesta, uusien tarjousten löytämisestä tai verkkosivustomme parantamisesta, olemme aina täällä auttamassa sinua.

Miten teemme rahaa

Me Couponcodes.fi:llä ansaitsemme tulomme affiliate-markkinoinnilla. Kun teet ostoksen verkkosivujemme kautta käyttämällä tarjoamaamme alennuskoodia tai tarjousta, saamme pienen palkkion kaupasta. Tämä ei maksa sinulle, käyttäjälle, mitään ylimääräistä, ja sen avulla voimme jatkaa palvelumme parantamista ja järjestelmiemme ylläpitoa.